Keresztelő

minden ami a keresztelővel kapcsolatos - trendek, tippek, ötletek, hagyományok

Ajánló

Utolsó kommentek

Stat

Következő lépés: az időpont és a helyszín kiválasztása

2010.06.13. 18:54 - movaja

Címkék: meghívó keresztelő időpont helyszín keresztszülő

A keresztszülők kiválasztásával egyidőben elkezdhetünk gondolkodni az időponton és a helyszínen is.

Ha megvan, hogy kit szeretnénk felkérni keresztszülőnek, hol szeretnénk tartani a keresztelőt na és hogy mikor, akkor célszerű a kiválasztott személyeket felkérni e nemes feladatra. Jó ha velük is egyeztettjük az időpontot. Elég kellemetlen lenne ha csak akkor derülne ki, hogy nem érnek rá amikor már mindent lefoglaltunk, megszerveztünk. Érdemes egy pótidőpontot is lefixálni velük...

Ha megvannak az időpontjaink mielőbb érdemes felkeresni a kiválasztott templomot. Előtte azonban hívjuk fel az irodát, érdeklődjük meg, hogy milyen iratokat kérnek. Ezzel megspórolhatunk egy plusz utat magunknak.

Ha sikeresen bejelentkeztünk a templomba írjuk össze, hogy kiket szeretnénk meghívni erre a különleges napra. Érdemes meghívót készíttetni, ebből egy kedves emlék is lehet. Meg ahogy az egyik latin közmondás is mondja:

"Verba volant, scripta manent. - A szó elszáll, az írás megmarad."

A bejegyzés trackback címe:

https://keresztelo.blog.hu/api/trackback/id/tr52078974

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása