Keresztelő

minden ami a keresztelővel kapcsolatos - trendek, tippek, ötletek, hagyományok

Ajánló

Utolsó kommentek

Stat

Hol tartsuk az ünnepséget a keresztelő után?

2010.06.20. 14:56 - movaja

Címkék: buli party keresztelő ünnepség

A keresztelő után - ha csak a keresztszülőket és nagyszülőket hívtuk is meg - illik megvendégelni a meghívottakat.

Felkereshetünk egy éttermet is, ahol minden terhet levesznek a vállunkról, nem kell bajlódnunk a főzéssel, a vendégség utáni romok eltakarításával. Ez esetben - ha már megvan a keresztelő időpontja és bejelentkeztünk a templomba - menjünk el az étterembe is, foglaljunk le az adott napra egy pár asztalt vagy különtermet.

Ha csak pár meghívottunk van és van hely a lakásban nyugodtan meg lehet otthon is tartani a keresztelő utáni vendégeskedést. Nem muszáj több fogásos lakomával előrukkolni, egy kis sütemény esetleg hidegtál is bőven megteszi.  

Ha van kertünk tökéletes megoldás lehet egy kerti party is. Egy-két sátor, asztal, székek és már kész is a helyszín. Egy kis lufi és dekoráció és máris ünnepi hangulatot varázsoltunk. Ez esetben akár kint is főzhetünk valamit vagy egy étteremben is meg lehet rendelni a menüt ahonnan kiszállítják. A gyerekek a kinti ünneplést élvezik a legjobban.

Ti hol ünnepeltétek meg a család szeme fényének a keresztelőjét?



Forrás

 

A bejegyzés trackback címe:

https://keresztelo.blog.hu/api/trackback/id/tr292080941

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bellis 2010.06.24. 09:45:45

A legtöbb étteremben üdülési csekket is elfogadnak. Kettőnk üdülési csekkjével (nekem az előző évivel) több, mint negyven főt láttunk vendégül egy étteremben, a lányom keresztelőjén. Nincs bevásárlás, órákig főzés és MOSOGATÁS!!!

Heni a BeBuról · http://bebu.hu/ 2010.06.26. 07:39:31

Mi is étteremben voltunk, Budapesten a Krisztinavárosi Plébánián volt a keresztelő, majd onnan mentünk a Márványmenyasszony étterem egyik különtermébe. Gyerek csak az én kislányom volt, aki 4 hónaposan végigaludta az ebédet (a nagy eseményt pedig végigbőgte...). Nagyon meg voltunk elégedve az étteremmel. Sajnos nekünk kicsi a lakásunk, ott nem lehet nagyobb rokonságot vendégül látni.

movaja · http://keresztelo.blog.hu 2010.06.26. 17:38:52

@Bellis: Ez egy nagyon jó költségkímélő ötlet:)


süti beállítások módosítása