Keresztelő

minden ami a keresztelővel kapcsolatos - trendek, tippek, ötletek, hagyományok

Ajánló

Utolsó kommentek

Stat

Utolsó kommentek:

DominoStudio 2012.11.14. 10:07:51

Nagyon fontosak a jó fotók, de érdemes videós is kérni erre a napra.

Sokan bajban vannak, hogy vajon mit vegyenek a kicsinek - ruhát? ékszert? játékot?
De szinte senki sem gondol arra, hogy milyen praktikus ajándék lehet felkérni egy hivatásos fotóst vagy videóst erre a szép napra, hisz ez az ajándék nem csak a szülőknek/nagyszülőknek lesz egy örök emlék, de a kicsi is - aki korából adódóan nem fog emlékezni erre a napra - visszanézheti majd 15-20 év múlva.
Persze minden családban van már kamera és fényképezőgép, de ebben az esetben szegény családtagot teljesen kivesszük az ünneplésből, illetve egy hozzáértő szem mindig szebben és hitelesebben tudja visszaadni a nap szépségét.

Bejegyzés: Hogyan kezdj a keresztelő szervezéséhez?

movaja · http://keresztelo.blog.hu 2010.06.26. 17:49:05

@Mézharmat: örülök, hogy tetszik a blog:)
Igen a fotós is nagyon fontos, majd erről is tervezek egy posztot. 3 keresztelőn vagyok túl:) de sajnos egyiknél sem gondoltunk a profi fotósra, amit így utólag nagyon bánok. Én vagyok a fotós a családban, így most másra kellett bízni a gépet, hát nem is lettek jó fotók egyik gyerkőcről sem:(

Bejegyzés: Hogyan kezdj a keresztelő szervezéséhez?

Heni a BeBuról · http://bebu.hu/ 2010.06.26. 07:39:31

Mi is étteremben voltunk, Budapesten a Krisztinavárosi Plébánián volt a keresztelő, majd onnan mentünk a Márványmenyasszony étterem egyik különtermébe. Gyerek csak az én kislányom volt, aki 4 hónaposan végigaludta az ebédet (a nagy eseményt pedig végigbőgte...). Nagyon meg voltunk elégedve az étteremmel. Sajnos nekünk kicsi a lakásunk, ott nem lehet nagyobb rokonságot vendégül látni.

Bejegyzés: Hol tartsuk az ünnepséget a keresztelő után?

Heni a BeBuról · http://bebu.hu/ 2010.06.26. 07:36:55

Nagyon jó a blogod, emlékszem én akkoriban mennyi időt töltöttem az esemény megszervezésével, infók összegyűjtésével. Végül nagyon jól sikerült az esemény.
Ami nekem még időt vett el, az egy jó fotós megtalálása volt, végül az is sikerült. (Nem csináltunk "mini-esküvőt" a keresztelőből, de mivel rólam nincsenek babakori képek, szerettem volna ezt bebiztosítani a kislányomnál:-) )

Bejegyzés: Hogyan kezdj a keresztelő szervezéséhez?

Bellis 2010.06.24. 09:45:45

A legtöbb étteremben üdülési csekket is elfogadnak. Kettőnk üdülési csekkjével (nekem az előző évivel) több, mint negyven főt láttunk vendégül egy étteremben, a lányom keresztelőjén. Nincs bevásárlás, órákig főzés és MOSOGATÁS!!!

Bejegyzés: Hol tartsuk az ünnepséget a keresztelő után?