Keresztelő

minden ami a keresztelővel kapcsolatos - trendek, tippek, ötletek, hagyományok

Ajánló

Utolsó kommentek

Stat

Hogyan kezdj a keresztelő szervezéséhez?

2010.02.10. 11:39 - movaja

Címkék: szervezés keresztelő

A kisebb családi rendezvények is komoly előkészüléssel járnak. Egy keresztelő megszervezése sok odafigyelést, szervezői munkát igényel, pláne egy pár hetes - hónapos kisbaba mellett.

A szervezés lépései:

1. Keresztszülők kiválasztása

2. Helyszín, időpont kiválasztása, bejelentkezés

3. Ha a keresztelő után nem otthon vendégeljük meg a meghívottakat az étterem kiválasztása, lefoglalása

4. Rokonság meghívása

Az elkövetkező napokban ezekről lesz szó...

dentelle-3.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://keresztelo.blog.hu/api/trackback/id/tr991741735

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Heni a BeBuról · http://bebu.hu/ 2010.06.26. 07:36:55

Nagyon jó a blogod, emlékszem én akkoriban mennyi időt töltöttem az esemény megszervezésével, infók összegyűjtésével. Végül nagyon jól sikerült az esemény.
Ami nekem még időt vett el, az egy jó fotós megtalálása volt, végül az is sikerült. (Nem csináltunk "mini-esküvőt" a keresztelőből, de mivel rólam nincsenek babakori képek, szerettem volna ezt bebiztosítani a kislányomnál:-) )

movaja · http://keresztelo.blog.hu 2010.06.26. 17:49:05

@Mézharmat: örülök, hogy tetszik a blog:)
Igen a fotós is nagyon fontos, majd erről is tervezek egy posztot. 3 keresztelőn vagyok túl:) de sajnos egyiknél sem gondoltunk a profi fotósra, amit így utólag nagyon bánok. Én vagyok a fotós a családban, így most másra kellett bízni a gépet, hát nem is lettek jó fotók egyik gyerkőcről sem:(

DominoStudio 2012.11.14. 10:07:51

Nagyon fontosak a jó fotók, de érdemes videós is kérni erre a napra.

Sokan bajban vannak, hogy vajon mit vegyenek a kicsinek - ruhát? ékszert? játékot?
De szinte senki sem gondol arra, hogy milyen praktikus ajándék lehet felkérni egy hivatásos fotóst vagy videóst erre a szép napra, hisz ez az ajándék nem csak a szülőknek/nagyszülőknek lesz egy örök emlék, de a kicsi is - aki korából adódóan nem fog emlékezni erre a napra - visszanézheti majd 15-20 év múlva.
Persze minden családban van már kamera és fényképezőgép, de ebben az esetben szegény családtagot teljesen kivesszük az ünneplésből, illetve egy hozzáértő szem mindig szebben és hitelesebben tudja visszaadni a nap szépségét.


süti beállítások módosítása